Follow us
Dom > O nama

guanyugongs_01.jpg

O kompaniji

Hishine Group Limited je visokotehnološko preduzeće osnovano 2005. godine, imamo dvije filijale, jedan je Huaibei Ruite Tech Co, Ltd i jedan je Hishine Optoelectronics Co., Ltd. Mi smo fokusirani na visokokvalitetno industrijsko svjetlo LED, kao što je LED High Bay svjetlo, LED Tunel svjetlo, LED poplava svjetlo, LED Garden svjetla, LED High Mast Light, LED svjetlo Batten, LED Shoebox svjetla, LED Street Light i drugih srodnih proizvoda.

 

Poznati smo u LED industriji sa našom naprednom tehnologijom, naučnim menadžmentom, odličnim kvalitetom i prvoklasnim uslugama. Mi smo najranija kompanija koja proizvodi visoke svjetlo visoke svjetlo visoke svjetlo. većina naših proizvoda su CE, RoHS, PSE SAA i UL, a DLC je odobren. i sa 20 patenata i IES, LM79, LM80 izveštaj.


U skladu sa ISO9001: 2000 sistemom upravljanja kvalitetom, uspostavili smo mrežu distribucije širom sveta. Naši inženjeri sa više od 10 godina LED iskustva i naš pouzdan prodajni tim pružaju visokokvalitetne tehničke proizvode i prodajne usluge. Stalno razvijamo naše inovativne proizvode kako bismo zadovoljili potrebe tržišta sa kvalificiranim, inovativnim, ekološki prihvatljivim i LED svjetiljkama koji štede energiju i gurajući svet u doba "zelene" osvjetljenja.


SMT automatske mašine i druga oprema za ispitivanje su instalirana u našoj radionici od 10.000 kvadratnih metara, osiguravajući proizvodnu sposobnost i kvalitet. Sada smo vodeći proizvođač i dobavljač LED-a High Bay svjetla, LED reflektori, Led Street svjetla, svjetiljke LED Batten, vodio tunel svjetla i LED svjetiljke benzinske stanice na svijetu. Vaši OEM i ODM projekti su dobrodošli. guanyugongs_03.jpg kultura preduzeća

guanyugongs_05.jpg

Čast preduzeća guanyugongs_07.jpg Proizvodnja

guanyugongs_09.jpg

guanyugongs_11.jpg